Tervezés

Minden új ingatlan építését egy nagyon alapos felkészülési és tervezési folyamat előz meg.

Leendő családi fészkünket, irodánkat vagy munkahelyünket úgy láthassuk viszont a valóságban, ahogyan azt korábban elképzeltük, ahhoz rengeteg egyeztetésre, papírmunkára, engedélybeszerzésre, várakozásra, nem mellesleg pedig idegeskedésre lesz szükségünk. Aki végigjárta ezeket a lépcsőfokokat, annak bizonyára eszébe jutott már, hogy milyen jó lenne, ha valaki levenné a vállairól ezt az óriási terhet.

A Homeinvest pontosan ezért jött létre, hiszen több évtizedes építőipari tapasztalatainknak köszönhetően

Vállalkozásunk célja, hogy a leendő háztulajdonosokat megkíméljük életük következő fejezetének kezdetén a háztervezés körülményes és feszült folyamataitól, hogy ők továbbra is zavartalanul a hétköznapi teendőkre, a családra és a munkára tudjanak koncentrálni. Ehhez rendkívül fontos lesz részükről a nyitott kommunikáció, hogy terveiket és igényeiket megosszák velünk, mert csak így tudunk majd olyan házat terveztetni – később pedig akár építeni is –, amiből végül évtizedeken át egy meghitt, harmonikus, praktikus és szerető légkört nyújtó otthon vagy iroda szülessen.

Az igények felmérése során minden apró részlet megismerésére szükségünk lesz, a méretek, az arányok vagy a pontos elrendezés mellett olyan jelentéktelennek tűnő leírásokra is, minthogy mennyire legyen fényes a nappali, milyen távol legyen a fürdő a hálószobáktól, vagy mennyire ragaszkodunk a költséghatékony megoldásokhoz, esetleg a különféle automatizált okosrendszerek kiépítéséhez.

Mindez ugyanis rendkívül fontos ahhoz, hogy átfogó engedélyezési és gépészeti tervek születhessenek, az elképzelt épület pedig végül a valóságban is elkészülhessen, önnek ugyanis csak meg kell osztania velünk az álmait, mi pedig a kész terveket adjuk a kezébe, minden szükséges engedéllyel együtt, hogy már csak a kivitelezésre, avagy az építkezésre kelljen koncentrálnia.

A háztervezés folyamata lépésről-lépésre:

Felkeltettük érdeklődését?

Írjon nekünk!