Generálkivitelezés

Építkezés? Bővítés? Felújítás? Bármelyik problémával is nézünk farkasszemet, megfelelő szaktudás, ismeretségek, pénz, nem mellesleg pedig rengeteg szabadidő és türelem nélkül még a kisebb munkálatokba sem szabad egyedül belevágni.Szerencsére ma már van, akire teljes egészében rábízhatjuk a munkát.

Generálkivitelezés mesterfokon

Célunk, hogy egy új ingatlan építésekor, vagy egy már meglévő kibővítésekor, netán felújításakor minden terhet levegyünk az Ön válláról. Cégünk több éves szakmai tapasztalatának és kiterjedt kapcsolatrendszerének köszönhetően magas minőséget kínál a honi generálkivitelezői szegmensben, ezáltal garantáljuk, hogy a tervezéstől a teljes körű kivitelezésig megvalósítjuk a legvadabb álmait is, legyen szó akár egy komplett, többszintes lakóházról, akár egy kisebb garázsról, vagy éppen egy terasz felépítéséről.

Nekünk nincs szükségünk másra, csak arra, hogy megossza velünk terveit és álmait a leendő munka kapcsán, és a szükséges papírmunkát követően nem is marad más dolga, mint hátradőlni, és élvezni, ahogy mi mindent elintézünk Ön helyett. Földmunka? Építőanyagok? Vállalkozók összeegyeztetése? Minőségellenőrzés? Nálunk bármi szóba jöhet.

Legfontosabb feladataink generálkivitelezőként

Azzal a céllal alapítottuk meg vállalkozásunkat, hogy az építkezés és a felújítás tekintetében bármit A-tól Z-ig meg tudjunk valósítani az ügyfél kérésnek megfelelően. A gyakorlatban azonban ez rengeteg feladatkört lefed. Hogy melyek ezek?

Tervezési és engedélyeztetési munkák

Egy lakóház (akár passzívház is), egy új helyiség vagy egy különálló garázs felépítéséhez egyaránt szükség lesz a megfelelő tervrajzok elkészítésére, valamint a kapcsolódó engedélyek beszerzésére. Amennyiben egyedül szeretnénk elvégezni ezeket a teendőket, rengeteg jogszabályt és definíciót meg kell ismernünk, miközben nemcsak sok pénzre lesz szükségünk, hanem megannyi időre és türelemre is ahhoz, hogy végigjárjuk a bürokratikus útvesztőket.

Generálkivitelezés

Cégünk akár egy komplett családi ház felépítésekor is átvállalja az összes tervezési és engedélyeztetési munkát, mindezt az ügyfél kívánságaival és követelményeivel maximális összhangban, folyamatos egyeztetés mellett.

Külső munkák

Akár komplett lakóház felépítéséről, akár felújításról van szó, rengeteg folyamat van, ami kültéri munkavégzést kíván. Ezek többsége szakképesítést és gyakorlatot igényel, vagyis rengeteg vállalkozóval kell egyeztetnünk, ha a tervrajzon látható, és a lelki szemeink előtt megjelenő eredményt szeretnénk viszontlátni.

Generálkivitelezés

FONTOS: cégünk vállalja már kész tervrajzok alapján is az építkezést, ha azok megfelelnek a jogszabályi követelményeknek.

A külső munkálatok közé soroljuk a földmunkákat, az alapozást, a betonozást, az aljzatkialakítást, a falazást, a zsaluzást, a vakolást, a kertépítést, a térburkolat készítését, valamint egy gépkocsibejáró vagy terasz kialakítását is. Ezen felül ide sorolható még a hőszigetelés, a homlokzati színezés, a tetőszerkezet kialakítása, a csatornázás és az egyéb bádogos munkák, melyek szintén portfóliónk részét képezik, akár új kialakításról, akár felújításról van szó.

Belső munkák

A házépítés vagy a felújítás során nemcsak külső-, hanem belső munkálatokra is szükség van. Sőt mi több, ebben az esetben sokkal több területről kell gyűjtenünk szakembereket, hiszen legalább 5-10 különböző vállalkozó munkájára lesz szükség ahhoz, hogy egy lakás kulcsrakész állapotban átadható legyen. A generálkivitelezés egy új ingatlan felépítésekor ugyanis pontosan az, hogy Ön a legmagasabb minőségben, költözhető állapotban kapja meg leendő otthonát.

Generálkivitelezés

FONTOS: Egyetlen szakmunkát igénylő felújítási munkát – például csak villanyszerelés vagy csak parkettázás – nem vállalunk, de egy teljesen új helyiség, garázs vagy terasz komplett kialakítását, netán meglévő épület részegységeinek felújítását – például éppen villanyszereléssel és parkettázással együtt – már igen.

A belső munkákhoz az olyan alapvető kőművesmunkák mellett, mint a falazás, az aljzatkialakítás vagy a vakolás, rengeteg burkolási teendő társul, így a legkülönfélébb- hideg- és meleg burkolatok lefektetése mellett különböző hang- és hőszigetelések kialakítása, álmennyezetek szerelése, gipszkartonozás, nyílászáró telepítés, valamint festés-mázolás is történik. Ide soroljuk továbbá a különféle épületgépészeti szereléseket, így a víz-, gáz- és elektromos hálózat kialakítását, a fűtésrendszert, valamint a szellőzési szisztémákat is.

Generálkivitelező nélkül nagyot bukhatunk

Azon túl, hogy a generálkivitelezés egy rendkívül kényelmes szolgáltatás, hovatovább nyilvánvalóan van egy bizonyos extra költsége, végső soron minden téren csak nyerhetünk vele az egyéni építkezéshez mérten. Hogy miért?

Generálkivitelezőként ezeket a munkafolyamatokat részben vagy teljes egészében is le tudjuk venni az Ön válláról, hogy mindvégig a mindennapi teendőkre, a családra, netán éppen a költözésre tudjon koncentrálni.

Miért a Home Invest?

Felkeltettük érdeklődését?

Írjon nekünk!