Solymosi Bálint

Solymosi Bálint vagyok, a Homeinvest egyik alapítója.

Bemutatkozás

Generálkivitelezői vállalkozásunkon belül az én feladatom a leendő ingatlanok felépítéséhez kapcsolódó minden tervezés, engedélyeztetés és ellenőrzés. Építésvezetőként gondoskodom az építkezés során részt vevő vállalkozók összeszervezéséről, a munkálatok felügyeletéről, avagy minden fontos munkafolyamatról ahhoz, hogy ön a legmagasabb minőségben kaphassa meg álmai otthonát.

Az építőiparhoz fűződő szenvedélyem egészen gyermekkoromig nyúlik vissza. Mindig is fontos volt számomra az alkotásvágy, hogy létrehozzak valami hasznos, mutatós és minőségi dolgot a semmiből. Emiatt életem egyik sorsfordító eseménye volt, amikor először találkoztam Kiss Norbert tulajdonostársammal, a Békás Épker Kft. ügyvezetőjével, akihez gyerekkori barátság fűz.

Általa csöppentem bele először komolyabban az építőipar világába, így számunkra már tizenévesen a tüzépen való segédkezésből, valamint a kapcsolódó közös jövő tervezgetéséből állt a szünidő. Akkor elhatároztuk, hogy valamikor a jövőben fontos dolgokat hozunk létre a hazai piacon! Ezért célirányosan magasépítészetet tanultam, majd az iskola után megalapítottam saját kert- és parképítő vállalkozásomat, 2015-ben pedig létrehoztuk Norbival a Homeinvestet, ami gyerekkori álmunk beteljesülése lett.

Mivel a kihívások megszállottja vagyok, a legfontosabb célom a Homeinvesttel az, hogy mindenkinek elérhető és kalkulálható árakkal építhessünk kimagasló minőségű, hovatovább biztonságos és időtálló otthonokat úgy, hogy közben egyre nagyobb és egyre komolyabb projektek kötődhessenek a nevünkhöz.

Felkeltettük érdeklődését?

Írjon nekünk!