Kiss Norbert

Kiss Norbert vagyok, a Homeinvest társalapítója és a Békás Épker Kft. ügyvezető tulajdonosa.

Bemutatkozás

Bátran állíthatom, hogy azon kevesek közé tartozom, akik elmondhatják magukról, hogy a vérükben van az építőipar, hiszen már egészen apró koromban magával ragadott és elvarázsolt ez a sajátos világ.

Sosem felejtem el, amikor alig 5-6 évesen már építőanyagot fuvaroztam a nagypapámmal, amikor édesapám megalapította az időközben általam megöröklött Békás Épker Kft-t, vagy amikor már gyerekként mindent tudtam az építkezésekről, a földmunkákról és az egyes építőanyagok tulajdonságairól. Nálam az építőipar szeretete nem a kényszeres megélhetésről szól, hanem az őszinte rajongásról, hiszen minden emlékem, gondolatom, sőt az egész életem körülötte forog.

A Homeinvest berkein belül a Budapesten piacvezetőnek számító Békás Épker tüzép miatt az én feladatom az, hogy az ön leendő otthonához minden építőanyag versenyképes árakon, kiváló minőségben és elegendő mennyiségben a vállalkozók rendelkezésére álljon, és ne fordulhasson elő, hogy valamilyen termék hiánya miatt álljanak le vagy csússzanak hetekig a munkálatok.

Személyes célom a Homeinvest részeként, hogy mindenkinek lehetőséget adjunk idegeskedés és kidobott pénz nélkül arra, hogy felépíthesse velünk álmaink otthonát, amihez én minden építőanyagot a legjobb árakon, a legjobb minőségben és a legrövidebb határidőkkel garantálok. Hiszem, hogy csak ezzel az ügyfélközpontú és precíz megközelítéssel válhatunk a legnagyobbakká a magyar piacon.

Felkeltettük érdeklődését?

Írjon nekünk!