Rólunk

A Home Invest nem titkoltan azzal a határozott céllal jött létre, hogy új utakat nyisson a hazai generálkivitelezői szegmensben, ezáltal segítséget nyújtson egy ingatlan teljes körű kivitelezésében úgy, hogy az ügyfelek idegeskedés és felesleges buktatók nélkül juthassanak álmaik otthonához.

Bemutatkozik a Home Invest

A cég mögött több évtizedes szakmai tapasztalat áll, így kiterjedt kapcsolatrendszerünknek köszönhetően képesek vagyunk gördülékenyen, építőipari mércével rövid határidőkkel levenni az építkezés terhét az emberekről már a tervezési és engedélyeztetési folyamattól. Önnek nincs más dolga, csak alaposan körülírni álmai otthonát, aláírni a tervrajzokat és az engedélyeket, majd pár hónappal később átvennie leendő otthonának kulcsait.

Mindehhez garantáljuk a pontos és precíz munkavégzést, a versenyképes árakat, az óriási tapasztalattal és rutinnal rendelkező csapatot, a kiterjedt kapcsolati hálót, a megbízható vállalkozókat, a garanciális munkavégzést, valamint a lehetőséget, hogy önnek az építkezés során semmire ne legyen gondja a munkálatok esetleges ellenőrzésén felül, így a család minden erővel a költözésre koncentrálhat.

A legtöbb generálkivitelezéssel foglalkozó céghez viszonyítva a Home Invest egyik legfontosabb előnye a fentieken túl, hogy a leendő ingatlanok kedvező árú, ámde mégis magas minőségű alapanyagokból épülhetnek fel. Ennek az oka, hogy Kiss Norbert, a vállalkozás egyik alapítója a dinamikusan fejlődő Békás Épker Kft. építőanyag-kereskedés tulajdonosa és ügyvezetője is egyben, aki a versenyképes ár és a kvalitás mellett az építkezéshez szükséges termékek folyamatos ellátottságát is garantálja.

A legfontosabb hivatásunk, hogy mindenkinek lehetőséget biztosítsunk álmai otthonának felépítésére úgy, hogy közben a teljes folyamat maximális ügyfélközpontúsággal, piacvezető árakkal és a lehetőségek határtalanságával párosuljon. Ha kérdése van, keressen minket bizalommal, nálunk az ügyfél mindig az első!

Nálam az építőipar szeretete nem a kényszeres megélhetésről szól, hanem az őszinte rajongásról, hiszen minden emlékem, gondolatom, sőt az egész életem körülötte forog.

Kiss Norbert
Felkeltettük érdeklődését?

Írjon nekünk!